+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Restaurant Boxmeer

Wilt u uit eten in Boxmeer? In het Elsendael Klooster is een prachtig restaurant gevestigd met een wisselend à la carte menu. U kunt hier terecht voor een intiem diner, maar ook met groepen tot 450 personen voor buffetten, barbecues, een High Tea, Walking Dinners en meerdere gangenmenu's.

U kunt te allen tijden telefonisch of per e-mail een reservering voor het restaurant maken of extra informatie opvragen. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging.

reservering plaatsen
 

Meer gangenmenu
3-gangendiner:  € 32,00 per persoon
4-gangendiner:  € 36,50 per persoon
5-gangendiner:  € 42,00 per persoon

Buffetten
Voor groepen van 20 - 450 personen kan er zowel in het restaurant als in de tuin een buffet verzorgd worden. Bij interesse sturen wij u graag een offerte toe.

Barbecue
Voor groepen boven de 20 personen verzorgen wij graag een smakelijke barbecue in onze ruime en sierlijke kloostertuin. Bij interesse sturen wij u graag een offerte toe.

Walking Dinner
Voor groepen boven de 20 personen verzorgen wij een fantastische Walking Dinner. Een Walking Dinner bestaat uit meerdere, apart geserveerde, kleinere gerechten. Vaak kiest men voor een Walking Dinner als een informele sfeer gewenst is. Bij interesse sturen wij u graag een offerte toe.

Indien van tevoren vermeld kunnen wij rekening houden met dieetwensen. Ook op vegetarische wensen en intoleranties kunnen wij inspelen.