+31(0)485 769064

Hotelovernachting - Vergaderen - Restaurant

Online reserveren ›

Online reserveren

Welkom bij Hotel Klooster Elsendael!

Bij het Elsendael Klooster kunt u terecht voor een hotelovernachting, een unieke trouwlocatie, een etentje in ons culinair restaurant of voor inspirerend vergaderen.

Gelegen in een streek waar dé Brabantse gastvrijheid, het Bourgondische leven en de Limburgse gemoedelijkheid samenkomen! 

Met Kerst om de hoek hebben we weer heerlijke menu's samengesteld. Boek het arrangement of vier een van de speciale dagen in het Elsendael. Geniet 24 december van de Winter BBQ, 25 december van het 5-gangen diner of 26 december het uitgebreide kerstbuffet. 

Overnachten

Overnachten

Verblijven in Hotel Klooster Elsendael is een unieke ervaring waarbij u als gast even helemaal tot rust kunt komen.  Wij bieden diverse arrangementen aan om uw verblijf bij ons compleet te maken!

Meer informatie
Zakelijk

Zakelijk

Zakelijke bijeenkomst organiseren? Wij verzorgen uw zakelijke event of meeting geheel op maat.  Hotel Klooster Elsendael biedt u de perfecte basis voor uw vergadering, training of evenement tot 450 personen.

Meer informatie
Trouwen

Trouwen

Hotel Klooster Elsendael maakt van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven. Onze unieke locatie heeft alles om uw trouwdag onvergetelijk te maken: van een historische trouwkapel tot sfeervolle kloostertuinen.

Meer informatie