+31(0)485 769064

Hotelovernachting - Vergaderen - Restaurant

Online reserveren ›

Online reserveren

Welkom bij Hotel Klooster Elsendael!

Het Elsendael Klooster is gelegen in een streek waar dé Brabantse gastvrijheid, het Bourgondische leven en de Limburgse gemoedelijkheid samenkomen! 

U kunt bij ons terecht voor een hotelovernachting, een etentje in ons culinair restaurant of om inspirerend te vergaderen.


Op zoek naar een bijzondere ervaring in de natuuromgeving van Boxmeer? Kies dan het Maasheggenarrangement. Verblijf van vrijdag 23 t/m zondag 25 februari in het Elsendael Klooster. Overdag wordt u professioneel begeleid in het Maasheggenvlechten, waarmee u een bijdrage kunt leveren aan het behoud van het unieke gebied, 's avonds komt u tot rust in het klooster. 


Klik hier voor meer informatie over het arrangement!

Overnachten

Overnachten

Verblijven in Hotel Klooster Elsendael is een unieke ervaring waarbij u als gast even helemaal tot rust kunt komen.  Wij bieden diverse arrangementen aan om uw verblijf bij ons compleet te maken!

Meer informatie
Zakelijk

Zakelijk

Zakelijke bijeenkomst organiseren? Wij verzorgen uw zakelijke event of meeting geheel op maat.  Hotel Klooster Elsendael biedt u de perfecte basis voor uw vergadering, training of evenement tot 450 personen.

Meer informatie
Trouwen

Trouwen

Hotel Klooster Elsendael maakt van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven. Onze unieke locatie heeft alles om uw trouwdag onvergetelijk te maken: van een historische trouwkapel tot sfeervolle kloostertuinen.

Meer informatie