+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Trouwfeest

Gefeliciteerd, jullie zijn getrouwd en dat moet gevierd worden! Het Elsendael Klooster biedt verschillende ruimtes voor trouwfeesten en is tevens een trouwlocatie met overnachting mogelijkheden voor bruidspaar en gasten.

Bloemrijke achtertuin
U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw trouwfeest in de bloemrijke achtertuin van het klooster te vieren, aangevuld met de ruimtes "Klein Elsendael" en "Studio Elsendael". Als u vanuit de achtertuin naar Klein Elsendael wandelt gaat u onder de poort door en betreedt u het pittoreske Binnenhof - een unieke plek binnen het kloostercomplex. Een prachtige bijkomstigheid bij deze achtertuin is het bos met eeuwenoude bomen. Hier kunnen gasten heerlijk wandelen en even rusten nemen op de aanwezige bankjes - genietend van een drankje.

Voortuin grenzend aan restaurant
Een tweede optie is om uw trouwfeest te houden in de prachtige voortuin van het kloostercomplex - direct grenzend aan het restaurant. Zo heeft u een gedeelte binnen én een gedeelte buiten. Via een aanbouw kan de ingang van het restaurant direct verbonden worden met de tuin wat de ruimtes compleet overdekt maakt. De mogelijkheden voor de opstelling en de versiering van de tuinen zijn zeer uitgebreid.

Voor feestavonden bieden wij verschillende drankarrangementen en kunnen wij diverse hapjes en een late night snack serveren.

Benieuwd geworden naar deze feestlocatie? Bekijk de sfeerimpressie of maak een vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging!

offerte aanvragen