+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Trouwarrangement

Om u een idee te schetsen van de mogelijkheden hebben wij een trouwarrangement samengesteld. De invulling van het programma en het tijdschema kunt u uiteraard naar uw eigen wensen inrichten. Het onderstaande is slechts een voorbeeld ter illustratie.

14:00 uur: Ontvangst met koffie, thee​ en gebak
Uw gasten worden in de fraaie kloostertuin ontvangen en genieten van een kop koffie met gebak.

14:30 uur: Ceremonie
Alle gasten hebben plaatsgenomen in de kapel en verwachten de entree van het bruidspaar.

15:30 uur: Bruidstaart & Toast
Na afloop van de ceremonie verzamelen alle gasten in de kloostertuin om de bruidstaart aan te snijden en een toast met aperitief uit te brengen op het kersverse bruidspaar.

16:00 uur: Trouwfoto's maken 
Binnen het klooster, maar vooral in de kloostertuinen, legt u deze fantastische dag vast op camera met familie en vrienden.

18:00 uur: Diner - BBQ
In de kloostertuinen wordt voor u, uw familie en vrienden een heerlijke, informele BBQ gehouden. Het restaurant staat tot uw beschikking en de bar is geopend voor alle gasten.

20:00 uur: Feest
De band of de D.J. is gearriveerd en de muziek gaat harder - tijd voor een feestje! De tuin is aangekleed met loungebanken, statafels en zitjes en de eerste mensen wagen zich op de dansvloer. Langs de tafels worden warme hapjes en koude drankjes geserveerd.

00:00: Late night snack & afsluiten avond
De avond komt ter einde en de gasten bewegen zich richting de sfeervolle hotelkamers. Maar niet voordat er nog een late night snack gegeten wordt!

09:30 uur: Ontbijt
Na een goede nachtrust kan er tijdens het ontbijt óf een brunch fijn nagepraat worden over de fantastische dag die u allen beleefd heeft. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden en naar het klooster? Bekijk de online sfeerimpressie of kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging!

offerte aanvragen