+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Trouwlocatie met overnachting

Op zoek naar een droom trouwlocatie met mogelijkheid tot overnachten voor u en uw gasten? Verblijven in Hotel Klooster Elsendael in Boxmeer is een unieke belevenis waarbij zowel u als uw gasten even helemaal tot rust kunnen komen. Een reis terug in de tijd maar voorzien van alle moderne faciliteiten. Verleden en heden gaan hier hand in hand.
 

19 hotelkamers inclusief luxe bruidssuite

Het hotel biedt u en uw gasten de mogelijkheid om te overnachten in onze sfeervolle en eigentijdse kamers. Het kloosterhotel telt 19 kamers, waaronder een lichte, luxe bruidssuite. Onze hotelkamers dienden in de 17e eeuw als slaapvertrekken van de nonnen die leefden in klooster Elsendael. Een unieke trouwlocatie met overnachting die u en uw gasten nog lang zal bijblijven.
 

Een heerlijk ontbijt mag niet ontbreken

Een goed ontbijt of een heerlijke brunch mag na een feestavond niet ontbreken. Wij serveren een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant. Ook bestaat de mogelijkheid om in privé setting te ontbijten met uw gasten. 

Benieuwd naar Hotel Klooster Elsendael als trouwlocatie? Bekijk de digitale rondleiding of maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

offerte aanvragen