+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Online reserveren

Hotel Klooster Elsendael, een unieke ervaring

De eerste delen van Klooster Elsendael werden gebouwd tussen 1653 en 1709. Dat ziet u en dat voelt u wanneer u door dit imposante slotklooster wandelt. De eeuwenoude geschiedenis is gevangen en zorgvuldig bewaard gebleven. Een frisse moderne wind is door het klooster getrokken en heeft de robuuste vertrekken verlicht en gemoderniseerd zonder de sfeer van het klooster aan te tasten.

Hotel Klooster Elsendael is een plek waar alle gemakken van nu samensmelten met de charme van vroeger. Zo kunt u als gast gebruik maken van onze roomservice, is er overal uitstekende Wi-Fi en vast internet en zijn er voor onze zakelijke gasten vergaderzalen aanwezig. Ook de Koorzaal, de plek waar de zusters vroeger het gebed uitvoerden, is beschikbaar voor onze zakelijk gast. Met de authentieke bidbankjes en uitzicht op het originele altaar uit de 18e eeuw is dit een ideale plek voor een productpresentatie of bespreking.

Hiermee is een fraaie mix ontstaan tussen de nostalgische omgeving van het slotklooster en alle moderne voorzieningen en gemakken van nu.