+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Online reserveren

Hotelkamers

Hotel Klooster Elsendael combineert eigentijdse luxe met een duidelijk aanwezige voelbare historie. Hotel Klooster Elsendael heeft 19 stijlvolle en eigentijdse kamers die voorzien zijn van alle comfort. Hiervan zijn er 16 als twin kamer, twee als 1-persoonskamers en één als 2-persoonskamer ingericht, waarbij laatstgenoemde fungeert als bruidssuite. Het klooster is immers met haar bijzondere kapel een gewenste trouwlocatie.

In de vertrekken heerst dezelfde historische en serene sfeer als het slotklooster ademt: robuuste geschiedenis in een fris, modern jasje. Dat begint al bij de kamerdeuren waarop de namen van zusters prijken die ooit in het monumentale klooster verbleven. De kamers beschikken over een douche met toilet, telefoon, digitale televisie, vaste internetaansluiting en gratis Wi-Fi. U proeft de oorspronkelijkheid en authenticiteit in elke kamer.

Verblijven in Hotel Klooster Elsendael is een unieke belevenis waarbij u als gast even helemaal tot rust kunt komen. Een reis terug in de tijd maar voorzien van alle moderne faciliteiten. Verleden en heden gaan hier hand in hand.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het klooster.