+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Online reserveren

Kloostertuinen

Geschikt voor gezelschappen tot 450 personen.

Binnen de muren van het eeuwenoude Klooster Elsendael liggen prachtige tuinen welke uitermate geschikt zijn voor gezellige buitenactiviteiten, maar ook voor bedrijfsactiviteiten tijdens een bedrijfsuitje en een managementbijeenkomst.
In deze tuinen vindt u bospaden om in te wandelen, zitgelegenheden rondom het bloemrijke veld en aangrenzend het tweede grasveld. De ommuurde tuin creëert rust,  intimiteit en heeft een natuurlijke uitstraling.

De kloostertuinen bieden een unieke gelegenheid voor grote en kleine feestjes, bijvoorbeeld een bedrijfsaangelegenheid zoals een bedrijfsbijeenkomst, presentatie, productlancering,  receptie of teambuilding activiteiten. De tuin is ook geschikt als trainings- of cursuslocatie. Wilt u onze locatie komen bekijken neem dan contact op zodat we wandelend door de kloostertuinen kunnen bepalen wat de beste mogelijkheid is voor uw feestelijke aangelegenheid of bedrijfsbijeenkomst.

De tuin staat in verbinding met het pittoreske binnenhof en Klein Elsendael. Dit op zich zelf staande pand heeft twee verdiepingen met twee zalen van 90 m2. Ook deze ruimtes zijn geschikt om te huren voor speciale gelegenheden.