+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Restaurant 1733 Boxmeer

Nieuwsgierig naar de invulling van het Kerstmenu op 24, 25, 26 december 2018? Klik hier!

Sfeervol uit eten in Boxmeer? Restaurant 1733 is een plek waar je de karakteristieke geschiedenis van het klooster overal kunt proeven. Wij specialiseren ons in spijs & bier combinaties met daarbij een knipoog naar de geschiedenis van het klooster. Bestel bij ons à la carte, kies het wisselende dagmenu of ga voor een van onze bargerechten. 

Proef, hoor, voel en ervaar karakteristieke historie – Restaurant 1733

Direct reserveren
 

Karmelietessenbier & het Karmelietessenmenu

Bijna 300 jaar geleden begonnen de zusters van het Klooster Elsendael met het brouwen van het tripel Karmelietessenbier; een fris, zacht, authentiek vier-granenbier. Dit hebben zij gedurende 100 jaar gedaan, inmiddels is het bijzondere biertje weer ingetreden in het klooster! Kom dit heerlijke biertje proeven in combinatie met ons speciaal ontwikkelde Karmelietessenmenu, dé perfecte spijs & bier combinatie.
 

The Big Green Egg voor het perfecte stukje vlees 

Restaurant 1733 bereidt zijn vlees op ambachtelijke wijze door middel van de Big Green Egg. Door de vorm, de warmtecirculatie, het keramieke materiaal en een nauwkeurige temperatuurregeling biedt de Big Green Egg fantastische resultaten met betrekking tot smaak, geur en kleur van het vlees. Bekijk de menukaart.

Rondleidingen door het Elsendael Klooster

Geïnteresseerd in de geschiedenis en de verhalen van het Klooster Elsendael? Neem dan deel aan een van onze verzorgde rondleidingen door het klooster. Iedere zaterdag om 17:30 uur nemen ervaren gidsen u mee door de geschiedenis van het Klooster Elsendael. Hier kunt u kosteloos aan deelnemen. Liever een rondleiding op een ander moment? Neem dan contact met ons op!

Restaurant 1733

Telefoon: 0485 – 769 064
Of stuur ons een mailtje!
Geopend vanaf 17:00 uur, zondags gesloten
 
Restaurant 1733 | Klooster Elsendael
Doctor Peelenstraat 8
5831 EG Boxmeer
 
 Bekijk menukaart