+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Restaurant 1733 Boxmeer

Restaurant 1733 in Boxmeer iedere dag geopend vanaf 17:00 uur, op zondag gesloten.

Restaurant Boxmeer

Sfeervol uit eten in Boxmeer? Restaurant 1733 is een plek waar je de karakteristieke geschiedenis van het klooster overal kunt proeven. Wij specialiseren ons in spijs & bier combinaties met daarbij een knipoog naar de geschiedenis van het klooster. Hieronder presenteren wij de mogelijkheden van ons restaurant in Boxmeer.

Direct reserveren

Proef, hoor, voel en ervaar karakteristieke historie – Restaurant 1733
 

Á la carte dineren: Karmelietessenmenu

Ervaar eeuwenoude verhalen & heerlijke bieren - gekoppeld aan gerechten. De Big Green Egg zorgt voor een fantastische smaak. Bekijk het á la carte menu.
 

Buffetten

Voor grotere gezelschappen kan er zowel in het restaurant als in de tuin een uitgebreid buffet verzorgd worden. Wij sturen u graag een offerte toe.
 

Barbecue

Groepen boven de 20 personen kunnen terecht voor een smakelijke barbecue in de ruime en sierlijke kloostertuin. Wij sturen u graag een offerte toe.
Barbecue Boxmeer

Shared Dining

Wilt u met uw gezelschap verschillende hapjes en gerechten proeven? Dan kunt u met minimaal 8 personen in Restaurant 1733 terecht voor shared dining. De chef-kok heeft voor u seizoensgebonden voorgerechten, hoofdgerechten en desserts in kleinere porties samengesteld. Deze worden op grote schalen op tafel geplaatst voor een informele, maar vooral gezellige dinersetting. Wij sturen u graag een offerte toe.

Indien van tevoren vermeld kunnen wij rekening houden met dieetwensen. Ook op vegetarische wensen en intoleranties kunnen wij inspelen.
 

Proeverij 1733 

Regelmatig wordt de tap overgenomen door een van de lokale microbrouwers. U maakt op een gezellige, informele manier kennis met de brouwer en zijn bieren. Tijdens de bierproeverij worden er hapjes geserveerd. Dorst? Meld je dan aan of houdt onze Facebook pagina in de gaten! Prijs: € 23,50 per persoon.
 

Rondleidingen Hotel Klooster Elsendael

Rondleidingen door het klooster worden verzorgd door ervaren gidsen waarbij u door fascinerende verhalen wordt meegenomen door de geschiedenis van Klooster Elsendael. Voor hotelgasten start op zaterdag om 17:30 de rondleiding waaraan kosteloos deelgenomen kan worden. Wilt u ook een rondleiding door het klooster? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Bekijk menukaart