+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Restaurant 1733 Boxmeer

Sfeervol uit eten in Boxmeer? Restaurant 1733 is een plek waar je de karakteristieke geschiedenis van het klooster overal kunt proeven. Wij specialiseren ons in spijs & bier combinaties met daarbij een knipoog naar de geschiedenis van het klooster. Hieronder presenteren wij de mogelijkheden van ons restaurant in Boxmeer.

Proef, hoor, voel en ervaar karakteristieke historie – Restaurant 1733

reserveren

Á la carte dineren: Karmelietessenmenu
Ervaar eeuwenoude verhalen & heerlijke bieren - gekoppeld aan gerechten. De Big Green Egg grill zorgt voor een fantastische smaak. Bekijk het á la carte menu.

Proeverij 1733: € 23,50 per persoon
Regelmatig wordt de tap overgenomen door een van de lokale microbrouwers. U maakt op een gezellige, informele manier kennis met de brouwer en zijn bieren. Tijdens de bierproeverij worden er hapjes geserveerd. Dorst? Meld je dan aan of houdt onze Facebook pagina in de gaten!
 
Buffetten
Voor groepen van 20 - 450 personen kan er zowel in het restaurant als in de tuin een buffet verzorgd worden. Bij interesse sturen wij u graag een offerte toe.

Barbecue
Voor groepen boven de 20 personen verzorgen wij graag een smakelijke barbecue in onze ruime en sierlijke kloostertuin. Bij interesse sturen wij u graag een offerte toe.

Walking Dinner
Voor groepen boven de 20 personen verzorgen wij een fantastisch Walking Dinner. Een Walking Dinner bestaat uit meerdere, apart geserveerde, kleinere gerechten. Vaak kiest men voor een Walking Dinner als een informele sfeer gewenst is. Bij interesse sturen wij u graag een offerte toe.

Indien van tevoren vermeld kunnen wij rekening houden met dieetwensen. Ook op vegetarische wensen en intoleranties kunnen wij inspelen.

Rondleidingen
Rondleidingen door het klooster worden verzorgd door ervaren gidsen waarbij u door fascinerende verhalen wordt meegenomen door de geschiedenis van Klooster Elsendael. Voor hotelgasten start op zaterdag om 17:30 de rondleiding waaraan kosteloos deelgenomen kan worden. Wilt u ook een rondleiding door het klooster? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
 

Bekijk menukaart