+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Arrangementen Restaurant 1733

Neem contact met ons op


Naast de menukaart van ons Restaurant 1733, hebben wij dankzij de unieke locatie van het Klooster Elsendael een ruim aanbod aan mogelijkheden.

Proef, hoor, voel en ervaar karakteristieke historie – Restaurant 1733

Private Dining

Wilt u graag privé dineren met een klein gezelschap? Dan is de Kapittelzaal hier uitermate geschikt voor. Deze ruimte biedt tot 15 personen een sfeervolle omgeving in een privé atmosfeer met de unieke kenmerken van het klooster. De Kapittel ligt gelegen direct naast het restaurant.

Bierproeverij

Regelmatig wordt de tap overgenomen door een van de lokale microbrouwers. U maakt op een gezellige, informele manier kennis met de brouwer en zijn bieren. Tijdens de bierproeverij worden er hapjes geserveerd. Interesse? Neem telefonisch contact met ons op of via de e-mail.

Groepsarrangementen

Wilt u graag uit eten met een grotere groep? Met vrienden, collega's, voor een bruiloft, familieweekend, bedrijfsbijeenkomst of andere gelegenheid? Door de vele zalen en grote tuinen zijn de mogelijkheden bij Restaurant 1733 eindeloos.
 

Buffetten

Genieten van een ruime keuze aan heerlijke gerechten? Ga voor ons uitgebreid verzorgde buffet in het restaurant of in de kloostertuin. Wij sturen u graag een offerte toe.
 

Barbecue

Groepen boven de 20 personen kunnen terecht voor een smakelijke barbecue in de ruime en sierlijke kloostertuin. Onze grillapparatuur zorgt voor een perfect gereguleerde temperatuur, zodat ieder stuk vlees perfect gegaard kan worden. Wij sturen u graag een offerte toe.

Shared Dining

Wilt u met uw gezelschap verschillende hapjes en gerechten proeven? Dan kunt u met minimaal 8 personen in Restaurant 1733 terecht voor shared dining. De chef-kok heeft voor u seizoensgebonden voorgerechten, hoofdgerechten en desserts in kleinere porties samengesteld. Deze worden op grote schalen op tafel geplaatst voor een informele, maar vooral gezellige dinersetting. Wij sturen u graag een offerte toe. Indien van tevoren vermeld kunnen wij rekening houden met dieetwensen. Ook op vegetarische wensen en intoleranties kunnen wij inspelen.

Benieuwd naar het Klooster Elsendael? U bent van harte uitgenodigd om de locatie te komen bezichtigen. Verder is het zeker de moeite waard om onze menukaart te bekijken of vraag onze banquetingmap aan per mail. Ook voor alle overige vragen of reserveringen kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons restaurant! 

Restaurant 1733

Telefoon: 0485 - 769 064
Of stuur ons een mailtje! 

Restaurant 1733 | Klooster Elsendael
Doctor Peelenstraat 8
5831 EG Boxmeer