+31(0)485 769064
Online reserveren ›

Trainingslocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere trainingslocatie? De trainingsruimte draagt bij aan het succes van uw training. Het Elsendael Klooster is een bijzondere en inspirerende trainingslocatie voor groepen tot 450 personen.

Altijd een passende trainingsruimte
Het Elsendael Klooster is een voormalig, volledig gerenoveerd, slotklooster. Het sfeervolle klooster heeft diverse trainingsruimtes te bieden. Bekijk gerust het overzicht van onze trainingsruimtes. U kunt bij ons terecht voor groepen tot 450 personen. Deel uw wensen met ons en wij vinden altijd een passende trainingsruimte!

Trainingslocatie met overnachting
Organiseert u een meerdaagse training en zoekt u een trainingslocatie met overnachting? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Het Elsendael Klooster heeft alles onder één dak, ook een hotel

Trainingslocatie met diner
Het Elsendael Klooster beschikt ook over een restaurant met diverse diner mogelijkheden, ook voor grote groepen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer weten over onze trainingslocatie?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op! Ook bent u van harte welkom voor een rondleiding door ons klooster en de mogelijke trainingsruimtes.

neem contact op